Antonín Matek, Strana 2
Tradice sahá už do roku 1548, od kdy je v městské kronice datována zmínka o řeznickém rodu Matků. Od té doby fungovala v tomto objektu řeznická výroba a vystřídalo se tu mnoho generací Antonínů Matků – řezníků. A. Matek starší, otec současného majitele, se před revolucí pustil do obchodu s masem alespoň pod hlavičkou Jednoty, kdy provozoval pojízdnou prodejnu. V roce 1991 byla opět založena firma Antonín Matek, Řeznictví a uzenářství. Stávající výrobna se během 90. let výrazně rozšířila a v Labské ulici byly přistavěny jatky.
Naším základním cílem je udržet klasickou kvalitní uzenářskou výrobu, která je založena na tradičních technologických postupech masného a uzenářského průmyslu.
Vyrábíme především sortiment klasických uzenářských výrobků a také speciality, jak na gril a party, tak i mimořádnou dárkovou výrobu.
Vepřová kotleta s kostí plátky, chlazená, vakuově balená, Řeznictví Antonín Matek, 1 balení cca 0,8 kg
Vepřová panenka, chlazená, vakuově balená, Řeznictví Antonín Matek, 1 balení cca 0,5 kg
Vepřová kotleta bez kosti, chlazená, vakuově balená, Řeznictví Antonín Matek, 1 balení cca 0,8 kg
Stránka 2 z 2 - 15 položek celkem