Vakuově balený, chlazený vepřový bok bez kosti a kůže z Řeznictví Antonín Matek, jehož tradice sahá až do roku 1548, s vlastními jatky.
Uvedená cena je za 1 kg a výsledná cena bude stanovena dle aktuální hmotnosti balíčku.
Minimální trvanlivost a způsob skladování jsou uvedeny na obale.
Země původu: ČR
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Tradice sahá už do roku 1548, od kdy je v městské kronice datována zmínka o řeznickém rodu Matků. Od té doby fungovala v tomto objektu řeznická výroba a vystřídalo se tu mnoho generací Antonínů Matků – řezníků. A. Matek starší, otec současného majitele, se před revolucí pustil do obchodu s masem alespoň pod hlavičkou Jednoty, kdy provozoval pojízdnou prodejnu. V roce 1991 byla opět založena firma Antonín Matek, Řeznictví a uzenářství. Stávající výrobna se během 90. let výrazně rozšířila a v Labské ulici byly přistavěny jatky.
Naším základním cílem je udržet klasickou kvalitní uzenářskou výrobu, která je založena na tradičních technologických postupech masného a uzenářského průmyslu.
Vyrábíme především sortiment klasických uzenářských výrobků a také speciality, jak na gril a party, tak i mimořádnou dárkovou výrobu.