Vakuově balená, chlazená hovězí pravá svíčková z mladých býků plemene Aberdeen Angus z farmy v oblasti Krkonoš.Hovězí maso tohoto plemeno je charakteristické svou typickou chutí, křehkostí a šťavnatostí díky nitkovitému ukládání tuku do svaloviny. Uvedená cena je za 1 kg a výsledná cena bude stanovena dle aktuální hmotnosti balíčku.
Minimální trvanlivost a způsob skladování jsou uvedeny na obale.
Země původu: ČR
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
V roce 2006 jsme osvědčenou filozofii obchodu rozšířili v návaznosti na zemědělskou společnost Farmers spol. s r. o. o speciální masné výrobky a maso z chovného dobytka Aberdeen angus pod značkou „ANGUSO“, které jsme začali distribuovat. Jedná se o ekologicky čisté masné výrobky. Maso zpracováváme ve spolupráci s firmami BOCUS a.s., Letohrad a TORO Hlavečník, které provozují vlastní jatka a výrobny. V roce 2013 jsme do našeho sortimentu zařadili také mléčné farmářské výrobky FARMILK z produkce společnosti FARMERS.
Od roku 2010 pořádáme pravidelné farmářské trhy, které se konají každou sobotu v měsíci od 7.00 do 11.00 hodin v našem areálu Diana Seven - Poříčí (nádvoří). Na trzích je možné zakoupit kvalitní hovězí maso, čerstvé mléko a mléčné výrobky, ovoce, zeleninu, vejce, med a mnoho dalšího.
Naše společnost se aktivně podílí na systému EKO-KOM - jednom z největších environmentálních projektů v České republice, který spočívá v efektivní recyklaci odpadů. Díky tomu se i vy, naši zákazníci, stáváte součástí systému, který zajišťuje, aby odpady z použitých obalů byly vytříděny, svezeny sběrovou technikou, dotříděny a konečně využity jako druhotná suro
Aberdeen angus, původně severo-skotské bezrohé masné plemeno, se v současné době chová v černé a stále populárnější červené barvě. Do Čech byly první kusy importovány teprve v roce 1991 z Kanady, Německa a Dánska. Skot chováme na podhorských loukách v Krkonoších, převážně pastevním způsobem bez použití průmyslových krmiv.
Maso z plemene Angus pochází výhradně z mladých býků a je díky jedinečné vlastnosti mramorování - nitkovému ukládání tuku do svaloviny - křehké a šťavnaté s typickou chutí. Po celém světě je toto kvalitní maso považováno za prémiový produkt pro kulinářské účely.
Hovězí maso Anguso má vynikající výživnou hodnotu - vysoký obsah kvalitních bílkovin, vitamíny skupiny B, železo, fosfor a stopové prvky. Slouží jako přirozený zdroj konjugované kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v lidském těle. Z masa tohoto plemene zhotovíte skvělé jídlo od bifteku po guláš. Delikatesy z masa plemene Angus připravíte za podstatně kratší dobu než z běžného hovězího masa.